Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J33a66r74a 44R43a16n28k

8. 2. 2017 0:26

Panenko Marie, pros za nas hrisne, ja se tolik nezasmala uz leta:-)Rv

2 0
možnosti

Celý článek je nesmyslná spekulace.

2 0
možnosti

K clanku nemam nic co bych mohl napsat. K titulku, poznal jsem jaksi blize dva homosexualy.

Jeden jedinacek syn rozvedene pani obklopen nesmirnou laskou materskou.

Ten druhy, az do svych 18. let jinak "normalni" mel nekolik pritelkyn, nez mel pomerne tezky uraz hlavy po havarii na motorce. Od te doby se jaksi presmeroval. I tak je to porad dnes uz ne mlady, ale sympaticky muz. Jedine co mi na nem vadi je, ze ho pritahu ́ji mladi chlapecci.

1 0
možnosti
Foto

To není úvaha, to je ničím nepodložený a místy už docela i nebezpečný blábol! Rv

5 0
možnosti

Až se nad tím zamyslíte jednou s encyklopedií fyziky, tak máte šanci to pochopit. Bez znalostí fyziky a chemie ale zůstanete navždy nevědomý. To jsou totiž přesně jediné věci, které to opravdu ovlivňují. I duch je jen určitým způsobem poskládaný sled elektronů a částic, nic víc. A nic víc v tom ani nehledejte, není to tam!

A pokud vám někdo říká něco jiného, tak vězte, že vás akorát balamutí. A to tedy pořádně.

2 0
možnosti
Foto

J12a37k19u22b 84R42o91t79h

3. 2. 2017 16:55

Uuuuuuuuffffff. To je velmi mastný blábol. Nějaká evangelikální sekta?;-O

4 0
možnosti

Napřed myslete, potom pište ( když už máte pořád potřebu se proti evangelikálům vymezovat ). Podle odkazu, který autor dává na konci každého článku zjistíte, že jde o Poselství Grálu.

2 0
možnosti
Foto

Úvahy tohoto typu lidem nepřísluší. I když jsme dosáhli, zejména za posledních 200 let nebetyčných objevů a úspěchů, jsou jen nebetyčné. Dál už lidstvu není dopřáno pohlédnout a je to dobře. Funguje to jako v pohádkách o zamčených komnatách, do kterých se nedoporučuje vstoupit. Autor se o to pokusil a jeho dílo potvrzuje, jak moc je tato oblast pro smrtelníka nepochopitelná.

2 2
možnosti
Foto

J95a78k62u64b 24R19o29t93h

3. 2. 2017 16:57

Ta oblast může být klidně pro smrtelníka pochopitelná, vydá-li se cestou vědy. Nikoliv cestou sektářství. Nebo vy se snad, soudě z vašich slov, domníváte, že dál, než dosud, se bádáním už nedostaneme?8-o

3 1
možnosti

Proskrista uzdravte se, delejte s tim neco. Takove nesmysly jako "Zda to bude působení aktivní, čili mužské, nebo pasivní a udržující, čili ženské."

Co furt mate s tou zenskou pasivitou? Odkud tu hloupost mate? Co je na zenach pasivniho? Jsou stejen aktivni jako muzi.

Zdroj: http://supa.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=584390

10 0
možnosti

Já jsem si říkala, že pasivní žena u čtenářek neuspěje. ;-D

Protože aktivita se bere jako kladná věc, pasivita jako záporná vlastnost. Stejně jako Řekové přisoudili extrovertům kapalinu krev, ale ostatním žluč, hlen... Podle toho se dělají škatulky, kdo se narodil správně (sangvinický heterosexuální muž) a kdo špatně (melancholická žena a ještě třeba levačka).

0 0
možnosti

Akorát nechápu, proč věnujete tolik času a prostoru něčemu, co považujete za pokřivenou úchylku? Proč vás ta homosexualita tolik trápí? ;-D

3 0
možnosti

V jednom svém blogu pan Šupa psal, že není možné, aby člověk pohlédl do Boží tváře, protože ta je příliš zářivá nebo co,,,,,,,,, oni se považují za něco víc a chytřejší, než sám Bůh, heretici jedni.

Nejlepší nechat bez komentáře.

2 0
možnosti
Foto

Respektuji váš pohled. Nicméně mě trochu rozčiluje takové škatulkování, které prezentujete na vašem blogu. Jsem vdaná heterosexuální žena, jsem aktivní, soběstačná, taková je moje přirozenost od dětství. Nelíbí se mi, když se ženám přisuzují nějaké pasivní nebo ochranářské a podobné role. Každý je jiný a každému vyhovuje něco jiného. Dle vašeho příspěvku se v příštím životě narodím jako homosexuální muž (dle vás žena v mužském těle)? Osobně se mi nelíbí propagace homosexuality v podání různých pochodů hrdosti. Nepodporuji to a připadá mi to nevkusné, ale zase nebudu nikoho odsuzovat, zjeména proto, že příčina homosexuality není známa. Vy se tváříte, že ji znáte, ale neuvádíte žádné zdroje odkud čerpáte, domnívám se tedy, že to asi nebudou vědecké studie.

5 0
možnosti

Vědecké studie nebudou obsahovat témata jako duše rozhodující se, jestli budou ženské nebo mužské. :-)

Každopádně ta úvaha víc sedí na transsexualitu. Homosexuála přitahuje stejné pohlaví, ale je se svým pohlavím spokojen. Ale je určitě i plno kombinací různých stupňů homosexuality, transsexuality a kdo ví čeho ještě.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS