Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vážený pane Šupo, Váš článek si mně okamžitě přitáhl proto, že vnímám dávno, že "velká očista" už roky probíhá a pokračování jistě přichází.

Prvních asi 6 odstavců jsem přečetla s radostí a bezvýhradným souhlasem, ráda tuším, že jsou výsledkem Vašeho poznání jemnocitu, nebo dokonce jasnozřivosti, což jsou přirozené schopnosti každého člověka, jen aktuálně u většiny lidí vytěsněné a tedy "uspané".

Jakmile ale v dalších odstavcích začněte mentorovat a racionálně vysvětlovat...co mají lidé dělat a dokonce jak mají myslet, viděno mnou (dovolte 🙏) je Vaše jasnozřivost pryč.

Protože člověk patří jen Bohu a ten ho stvořil k obrazu svému možná proto, aby člověk Boha v sobě poznal.

Aby člověk zcela pragmaticky, přízemně v každodenním životě uvnitř sebe postupně poznával jedinečně autenticky, tedy sám v sobě SVOBODNĚ, že koná podle toho, jak myslí, a myslí podle toho, jak cítí. Ano, po narození na Zem se emoční programy každému dítěti z jeho okolí ukládají do jeho podvědomí. A podvědomí tvoří, považte (!), nejméně 95 % člověkovy psychiky.

Proto pokud pak svá již dosažená poznání (v 5 % vědomí) začneme považovat za svatou Pravdu, stáváme se úplně nepozorovaně nositelem a současně obětí duchovní pýchy, žijeme sebeklam. To není láska (ani k Bohu), to je zmar.

Proto svět vypadá, jak vypadá a Bůh to každému z nás klidně ukazuje...abychom uviděli sebe.

Přeji všem lidem, s úctou i Vám, abychom nalézali a našli odvahu odevzdat se k pádu z povýšené hlavy dolů do tmy svého nitra k srdci, a tam v té své tmě si svoje emoce bez vysvětlování, bez racionalizací, bez analýz, bez hodnocení, bez souzení a odsudků dovolil prožít. Protože jen jejich bolestivým prožitím dochází v každém z nás k jejich přijetí a tak k poznání, že jestli je Bůh všudypřítomným stavem Lásky, pak ho každý člověk může nalézt jen SVOBODNĚ v sobě uvnitř uprostřed ❤️.

Přeji Vám, věřte! I Vy ho tam máte, dokonce i bez dlouhých kázání.

Děkuji Vám 👍.

1 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 6,72
  • Průměrná čtenost 195x
Jsem člověk přesvědčený o tom, že to skutečné, pravé a pravdivé lze spatřit jen vnitřním zrakem. Právě o to se budu pokoušet ve svých textech.

Seznam rubrik