Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nerozumím tomu, proč to píšete. Když někdo v boha nevěří, tak je mu ukradený a nemá tedy důvod v nějakou boží lásku doufat. Vůbec nevím, proč bych měl v nějakého boha věřit. V ničem mi to nepomůže a nic to nevyřeší.

Zkuste žít trochu v realitě a pak Vás možná lidé začnou brát vážně.

0 0
možnosti

Pane Šupo, a už jste ze sebe vyblil všechno, nebo budete ještě pokračovat? Máte jedinou kliku, že žádný bůh není, jinak by se mu z vás chtělo napřed zvracet, a pak by vás s rozběhem nakopl do patřičných míst a zastavil byste se až v pekle. Tolik hnusu a nenávisti, co z vás vypadlo, se hned tak nevidí. Vy můžete líčit akorát tak nějaký chlív a nikoli boží lásku. Na druhé straně takových náboženských fanatiků jako vy už po světě chodilo.

3 0
možnosti

bezbožní doufají v boží lásku. To jako fakt??? dělal jste mezi nimi anketu?

0 0
možnosti
Foto

Stvořiteli by prospělo, kdyby ty svoje mlýny zrychlil, aby lidé viděli, že když někdo porušuje přikázání, tak je vzápětí potrestán. Zatím je to spíše naopak. Hříšní si lebedí a věřící se trápí.

0 0
možnosti

Děkuji, konečně jste odhalil pravou tvář žido,křesťansko muslimského boha. Jeho "láska" není nepodmíněná, ale vypočítavá jak píšete. Ústy svého syna říká "milujte své nepřátele", ale sám odmítá milovat, když jeho láska není opětována. I u tak "nízkých" bytostí jako jsou lidé je běžné, že druhého člověka dokáží milovat bezpodmíněčně. Rodiče mohou odvrhnout syna, protože se k nim chová špatně, ale to neznamená, že jej přestanou milovat. Jak jste ale napsal - váš bůh toho není schopen/ochoten.

1 0
možnosti

Pokud vím,tak většina států razí tézi,že práva ano a povinnosti ne.

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS