Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

Co nám chce říct tento blog? :-) Na co trpí člověk, který ve 21. století věří na středověké pověry?

0 0
možnosti
VK

Všichni lékaři, zahoďte diplomy, zavřete ordinace, jste úplně mimo. Tento borec vám zde napsal něco, co by vás nikdy nenapadlo.

1 0
možnosti

Ruediger Dahlke (* 25. července 1951 Berlín) je německý lékař a psychoterapeut, průkopník psychosomatické medicíny. Píše o tom, čemu se vy vysmíváte aniž byste o tom něco věděl.

0 0
možnosti
Foto

Šilhání je nemoc opravdu nebezpečná. Jeden pistolník v jistém saloonu Divokého západu přišel z neustálého pošilhávání do cizích karet o zrak úplně.

1 0
možnosti
Foto

Bolesti hlavy u autora jsou způsobeny přetěžováním mozku nadměrnou snahou ulovit ovečky, na příliš ambiciózní touze posunout se v církevní hierarchii na vyšší místo, na snahu prorazit v ateistické české společnosti, na křečovité hledání cesty k nejnižším pudům lidského chování. Takový dlouhotrvající stav vede k nedostatku vitální energie v mozku s následnou zvýšenou aktivitou na blogu idnes.

1 0
možnosti
Foto

O kterou církev jde? Článek řadím mezi horoskopy a podobné a neznám žádnou církev, která by se k něčemu takovému hlásila.

Trochu mi to připomíná celostní medicínu MUDr. Jana Hnízdila, ale jemu bych jako lékaři věřil. Tohle ovšem působí značně nevěrohodně. Je možné, že se k některým nemocem člověk „dopracuje“ nezdravým životem zak, že některé diagnózy budou odpovídat autorem uvedené etiologii, nicméně bych se neodvážil to paušalizovat; a to nemluvím o těch, kteří se s danými vadami již narodili. Že by dotyčný zhřešil již v děloze? Nebo nese vinu svých rodičů? Takové otázky známe již z Nového zákona:

..

Cestou uviděl člověka, který byl od narození slepý. Jeho učedníci se ho zeptali: „Mistře, kdo se prohřešil, že se ten člověk narodil slepý? On sám, nebo jeho rodiče?“ Ježíš odpověděl: „Nezhřešil ani on ani jeho rodiče; je slepý, aby se na něm zjevily skutky Boží. Musíme konat skutky toho, který mě poslal, dokud je den. Přichází noc, kdy nikdo nebude moci pracovat. Pokud jsem na světě, jsem světlo světa.“ Když to řekl, plivl na zem, udělal ze sliny bláto, potřel slepému tím blátem oči a řekl mu: „Jdi, umyj se v rybníce Siloe.“ (To jméno znamená ‚Poslaný‘.) On tedy šel, umyl se, a když se vrátil, viděl. (Jan 9,1–7)

0 0
možnosti

Ta hluchota mě zaujala, není Zeman hluchej jako tetřev? ;-)

0 0
možnosti
IB

I81v28o 92B67o92u44š78e

17. 2. 2017 15:28

Hlavně se vyvarovat té nadměrné rozumovosti.;-D

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS