Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslím, že se mýlíte.

Pokud mám pohlavní styk s ženou, kterou miluji, je celý akt krásný a rovněž i chvíle po něm. Pokud žena dosáhne orgasmu /není však podmínkou/, cítí se uvolněná a spokojená, chlap po ejakulaci rovněž nemá nelibé pocity.

Jak píše níže pan Braun, deprese je spíše u těch, kteří tento typ sexuálního kontaktu nemají.

1 0
možnosti
ES

O tomhle jsem kdysi přemýšlela, proč? Když tam není láska. Stav bez ega je jen chvilkový a pak smutek. Těším se, že jednou to tak už nebude.VR^

0 0
možnosti
Foto

Naprostý blábol. Postkoitální deprese může nastat po koitu s partnerem, který není lidsky a fyzicky dostatečně blízký (a to i když je to manžel). Tělesné spojení mezi lidmi duchovně i fyzicky blízkými může být hluboký povznášející duchovní zážitek (a to i když jsou třeba „pouze” tajní milenci). Řada lidí tuto zkušenost vůbec nezná, takoví potom píšou podobné zmatené články.

1 0
možnosti
Foto

Máte depresi? Kupte si medvídka mývala!

3 0
možnosti

Mohl byste uvést zdroj vašeho tvrzení o postkoitální depresi u třetiny žen? Tato deprese je totiž mezi odborníky naopak spojována téměř výhradně s muži...žena má po aktu chuť se ještě mazlit, povídat (což není příznak depresivního chování)- muž se spíš chce obrátit zády a spát (nebo aposň "být chvilku sám")

1 0
možnosti
Foto

to bývá když očekávání jsou větší než to co následuje, spousta lidí to zažívá i v jiné sféře,kdy dosažení cíle nepřinese předpokládané uspokojení-některé děti například pláčou na Štědrý den po rozbalení dárků.ne tzklamání, ale tak dlouho se těšily a pak je to najednou pryč-pokud myslíte že spojení je možné jen s Duchem zak asi jediná kdo zažila skutečný porgasmus byla pana Marie při neposkvrněném početí

0 0
možnosti
AT

Opravdu třetina? Ptal jste se všech?

A trochu nefér, jak se snažíte čtenáři podsunout, že kdo má po deprese, nezažívá orgasmus ve spojení s Duchem. A kdo je nemá, je otupělý.

2 0
možnosti
Foto

Já nevím jak třetina, ale já mám deprese bez tělesného spojení.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS