Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Někteří diskutující, zřejmě mladší ročníky neví, co byla v roce 1962 Karibská krize. Dá se srovnat se situaci na Ukrajině. Když Rusové umístili na Kubě rakety středního doletu, USA řvala a svět byl na okraji světové války jadernými zbraněmi. USA umístila rakety do Turecka. Teď se NATO cpe na Ruské hranice a doUSAlezci řvou a přitom nic nechápou. Mají hlavu plnou protiruské propagandy a nejsou schopni si udělat vlastní názor. Před tím, než USA začala podporovat v Syrii opozici patřila Syrie mezi nejvyspělejší Arabské země. Kdyby byla silná opozice už dávno by Asad skončil. A na válku doplácejí obyčejní lidé, a většině z nich, pokud se nehnali ke korytu se žilo určitě líp než teď.

První část R^R^, druhá nerozlišuje drobné zlo těch kteří jsou u moci od těch, kteří jsou rádi, že mají slunce nad hlavou a nemají hlad.

1 0
možnosti
JL

Autor pan Supa se pta: Proc Rusko podporuje Assada? Odpovida si predlouhym clankem a pritom muze byt odpoved velmi strucna: Rusko dobre vi, ze ztrati-li Assada ztrati svou namorni zakladnu v Syrii.

2 0
možnosti
JF

J81a10r77d73a 94F92i84š70e45r

17. 10. 2016 18:15

"Američtí generálové chrlí výhrůžky o ruských vojácích, kteří začnou hromadně přicházet domů ze Sýrie v igelitových pytlích."???

To máte jistě přehršel odkazů pro taková tvrzení?

6 0
možnosti
VV

. Američtí generálové chrlí výhrůžky o ruských vojácích, kteří začnou hromadně přicházet domů ze Sýrie v igelitových pytlích.

KDY A KDE?

Ja zatim cet jen o vyhruzka sovetskych, pardon, ruskych generalu a politiku. ze promemi USA v hromadu radioaktivniho popela.

9 0
možnosti
RS

Kolik vam za tento blog zaplatili?

4 0
možnosti
MD

Zacatek clanku pragmaticky a ZCELA presne popisuje nasi soucasnou skutecnost. Rusko kraci 'vpred' prilis rychle na to, aby USA mohli otalet s 'utokem'. Zacaly masivne a dlouhodobe z jihu, pokracujic nesmele na Ukrajine ze zapadu a chystaji to ze severu. Kazda svetova strana ma ovsem podle svych podminek jiny scenar. Atd. Ovsem rozsahly zaver svoji pragmaticnost postrada. Skoda.

2 3
možnosti
ON

O72n79d46ř91e75j 50N12ý32č

17. 10. 2016 16:00

Rusko kráčí rychle vpřed? To musel psát sputnik.;-D

6 0
možnosti
JC

Takhle nenápadně se dělá proruská propaganda. Hodní Rusové a zlí krvežízniví Američané.... Je mi na blití....

10 2
možnosti
VS

Mohl byste jmenovat americké generály, kteří "vychrlili výhrůžky o ruských vojácích, kteří začnou hromadně přicházet domů ze Sýrie v igelitových pytlích"?

11 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS