Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je velmi smutné, když někdo založí svou úvahu na zcela falešném předpokladu (jejž čtu v titulku tohoto článku). Pane Šupo, proč někomu (křesťanům) vkládáte do úst něco, co netvrdí? Pokud byste se zajímal o to, co říkají doopravdy, pak byste se dozvěděl, že jejich obecné tvrzení zní: "Kristus miluje hříšníky, ale nenávidí hřích" - a to je něco docela jiného!  Další vaše vývody nebudu hodnotit - je-li špatné východisko, musí být mylný i závěr. Rv

0 0
možnosti
ŠS

Nezlobte se na mně, ale víte o tom, že máte zvrácenou mysl? Jak můžete takové bludy a lži předložit jiným lidem? Jestliže, podle vás jsou lidé schopni sami opustit zlo, proč tedy musel Pán Ježíš umírat na kříži za naše hříchy? Proč tedy byla prolita Jeho krev na smazání a odpuštění našich hříchů? Kdyby to, co píšete byla pravda, veškeré své utrpení si mohl odpustit! Všichni lidé jsou pro Boha duchovně mrtví, protože všichni zhřešili a je jedno, jakým životem žijí. Jediné vysvobození pro člověka je v Kristově oběti. Člověk topící se v bahně hříchu sám sebe nikdy z bahna nevytáhne!!! Podle Božího mínění bez Krista dobro v člověku neexistuje!

1 0
možnosti
MR

Snad se shodneme na tom, že Kristus má rád všechny.

3 0
možnosti
IH

Přece to že někdo hřeší, neznamená že je zlý nebo zlo reprezentuje. A o tom to je, Kristus měl rád všechny lidi a všem dával šanci, věřil, že hříšník se může napravit a být z něj dobrý člověk. Hřeší každý z nás každý den a neznamená to, že bychom měli být zatraceni. Vaše pojetí se spíš blíží nekompromisnímu islámu - s každým kdo hřeší zatočit a zabít.

3 0
možnosti
Foto

P72e68t75r 44K94r63á72l

1. 2. 2013 12:04

Máří Magdalena nebyla nevěstka. V Bibli se o tom nikde nepíše a za prostitutku jí označil teprve na konci 6.st. papež Řehoř. V 60.letech 20.st. to církev prohlásila za omyl.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS