Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Nelítostné útoky fúrií! Kdo obstojí?

Každému z nás bude předestřen účet za to, jak hospodařil s milostí smět osobně existovat v Pánově stvoření a smět se v něm svobodně rozhodovat. Ať již pro to dobré, nebo pro to špatné.

Stěna očistného Světla postupuje jako železný lis směrem k zemi a tlačí před sebou vše, co lidé po staletí vytvořili ve světě citových a myšlenkových forem. Je to tlačeno stále blíže k hmotnosti země a k lidem na ní proto, aby se to k nim vrátilo a aby se to na nich vyžilo.

Lidstvo během staletí neuvěřitelné zneužívalo daru své svobodné vůle netušíce, že tento dar je spojen s odpovědností za vše, co vytváříme. Že za vše, co formujeme svým cítěním, myšlením, řečmi a jednáním poneseme osobní zodpovědnost. A že nám jednou z toho všeho bude v účincích samočinných zákonů Božích vystaven konečný účet. A toto velké, celkové zúčtování je tady! Účet za všechno je již vystaven a každý z nás ho bude muset zaplatit. Zaplatit a vyrovnat až do posledního haléře!

Každému z nás bude předestřen účet za to, jak hospodařil s milostí smět osobně existovat v Pánově stvoření a smět se v něm svobodně rozhodovat. Ať již pro to dobré, nebo pro to špatné.

Během dlouhé historie lidstva a během desítek svých minulých pozemských životů se každý z nás dostal do situace, kdy mohl jasně pochopit, že za všechno, co z nás vychází, ač jsou to třeba jen city, nebo myšlenky, neseme zodpovědnost. Že to formuje a ovlivňuje náš osud a že jednou přijde chvíle, kdy nám za to bude Spravedlností Páně vystaven konečný účet. Absolutně nikdo z lidí v tom není nevědomý a nemůže říci, že nevěděl. Pouze naše vlastní duchovní vlažnost, necitlivost a posedlost matérií nám znemožňuje vnímat toto své hluboké osobní podvědomé poznání.

Protože ale lidé tuto závažnou skutečnost stále nevnímají, neberou v úvahu a ignorují, formují svým špatným chtěním i nečistým cítěním a myšlením mnoho špatného. Mezi jiným i částečně oživené bytosti, jakými jsou fúrie. Těmto bytostem propůjčujeme život svým negativním cítěním. Svými city, které jsou projevy našeho živého ducha, máme totiž schopnost oživit to, co jejich prostřednictvím vytváříme. Náš duch má prostřednictvím cítění schopnost vytvářet oživené formy.

Při dobrém a čistém nejvnitřnějším chtění člověka vznikají dobrodějné živé formy. Formy pomáhající lásky, ohleduplnosti, nezištnosti, čistoty a podobně, které přinášejí dotyčnému člověku i všem lidem požehnání, protože je ovlivňují k dobrému.

Avšak při špatném a nečistém chtění vznikají negativní a démonické formy, jakými jsou zmiňované fúrie, harpyje a jiné, které jsou prokletím jednotlivce, který je vytváří, i prokletím celého lidstva, protože tyto formy strhávají ke zlému a přinášejí zkázu a ničení.

Všechny zmíněné výplody lidského špatného chtění, nacházející se v úrovních těsně nad zemí, jsou tlačeny stěnou očistného Světla stále blíže k zemi. Zvýšený tlak Světla je přivádí do zuřivosti a blíží se čas, kdy se se zuřivou bezohledností vrhnou na lidstvo ve snaze trhat a ničit. Se vší svou ničivou silou se vrhnou na ty lidi, kteří je přivedli k životu svým špatným chtěním. Ale pozor! Zároveň se vrhnou i na všechny, kteří se budou chvět strachem, obavami, úzkostí a nedůvěrou v pokračování života.

Tímto způsobem dokonce i fúrie poslouží nadcházejícímu vítězství Světla, protože zlikvidují zlé lidi a tím napomohou k očistě země. A když bude očista dokončena, zahynou také ony samé, protože už nebudou mít žádnou potravu.

A co se týká lidí, kteří se v tomto dění budou chvět strachem, jejich strach bude pramenit z jednoho jediného. Z nedostatku důvěry v Boha, v jeho ochranu a v jeho pomáhající lásku. Tato důvěra bude lidem chybět kvůli jejich duchovní vlažnosti a duchovní lenosti. Duchovně vlažní a duchovně líní s hrůzou poznají, že se nebudou moci opřít o nic jiného, čemu dosud věřili, a co ve svém mylném domnění větší důležitosti stavěli nad Boha.

A kromě toho se na lidi vrhnou i špatným chtěním oživené formy, které budou útočit na nitro člověka skrze jeho svědomí. Tam, kde není čisté svědomí, budou se tyto hrozné oživené formy vrhat svými drápy na astrální předobraz srdce, čímž v člověku vyvolají smrtelné zděšení.

Většina lidí však o tom všem vůbec nic netuší. Vnitřně se pohybují v navyklých myšlenkových stereotypech zla, nenávisti, nečistoty a útočnosti vůči druhým. Absolutně netuší, co se na nás chystá a co nás zasáhne. Blíží se však čas, kdy rozzuřené negativní oživené formy, tlačeny silou Světla, udeří na lidské duše s nebývalou silou a prudkostí. Jen tam, kde se člověk vážně snaží o chtění dobra a o čistou nitra, jen tam se nebudou mít o co zachytit a způsobit škodu.

Pokud nám proto naše svědomí napovídá, že jsme se někdy nezachovali čistě a správně vůči druhým, snažme se zjednat nápravu. Jedině nápravou přímo u konkrétního bližního, nebo svou všeobsáhlostí konání dobra můžeme zahojit rány svého svědomí, které by jinak, v podobě nečistého svědomí přitáhly negativní oživené formy a ty by začaly svýma drápy drásat astrální předobraz našeho srdce.

Všechno toto však není dáváno široké veřejnosti za účelem ještě většího šíření strachu, který by je vydal napospas fúriím. To by přece nedávalo žádný smysl! Naopak! Tyto informace jsou poskytovány za účelem pomoci. Abychom věděli, jak zakroutit se strachem a nedat se jím ovládnout. Abychom věděli, jak se změnit k lepšímu a nestát se oběťmi fúrií.

Pomoc spočívá v poznání, že čím více máme nečisté svědomí, tím silněji bychom se měli zaměřit na dobré chtění a na projevování dobra v každé chvíli, kdy k tomu budeme mít příležitost.

Měli bychom se okamžitě zbavit všeho, co máme proti svým bližním, a to i v myšlenkách. Namísto toho bychom jim měli přát pouze dobro, Světlo a lásku.

Takto by měl smýšlet a toto by měl dělat každý, kdo chce v nadcházejícím dění obstát. Měl by od této chvíle začít kráčet životem, naplněný čistotou a chtěním dobra.

A v neposlední řadě bychom se měli snažit o nabytí silné ochrany Světla, která může vzniknout pouze ze silné důvěry v Boha v hodině nebezpečí.

Ochránit nás tedy může jen náš celkový obrat k lepšímu. Jen náš obrat k čistotě, k dobru, k Bohu a k naplňování jeho Vůle.

Ale pozor! Důvodem k tomuto obratu nesmí být jen snaha o naši vlastní záchranu, nýbrž jedině snaha o dobro bez jakýchkoli zištných osobních úmyslů, v upřímné touze, aby na celé zemi zavládlo Světlo a dobro.

Jen takovýmto způsobem a takovýmto vnitřním naladěním se budeme schopni uchránit toho, aby do našich duší bezohledně zaťaly drápy fúrie a jiné útočící oživené negativní formy. Zůstávejme proto bdělí a duchovně neustále zaměření na dobro, aby nás fúrie nemohly zasáhnout a zničit, až nadejde jejich čas.

Autor: Milan Šupa | pátek 16.2.2024 16:22 | karma článku: 6,92 | přečteno: 180x
  • Další články autora

Milan Šupa

O novém poznání, kterému to dnešní nesahá ani po kotníky

Všechno, co lidé vytvořili svým rozumem je špatné! I to, co se zdá být dobré a přináší nám blahobyt. Náš blahobyt totiž stojí proti přírodě.

25.4.2024 v 16:00 | Karma: 4,75 | Přečteno: 153x | Diskuse| Ostatní

Milan Šupa

Určeno všem budoucím bezrukým a beznohým

Tento text bude poměrně drsným popisem toho, co nás všechny čeká a co nikoho nemine. Jeho účelem je, abychom zůstali ušetřeni přicházejícího drsného zásahu do naší osobnosti.

19.4.2024 v 16:00 | Karma: 6,10 | Přečteno: 380x | Diskuse| Ostatní

Milan Šupa

Nejsme zvířata! Ale proč tak myslíme, jednáme a žijeme?

Člověk je člověk a zvíře je zvíře. To je každému jasné. Je však tragické, pokud člověk, který by měl stát výše, žije, tvoří, přemýšlí, chová se a funguje na základě principu, převzatého ze zvířecího světa.

12.4.2024 v 16:00 | Karma: 4,04 | Přečteno: 175x | Diskuse| Ostatní

Milan Šupa

Odhalení tajemství působení řeči

Řeč je dar. Je to schopnost prezentovat sebe sama, svou osobnost, své názory, postoje a hodnoty. Je to jeden ze základních způsobů, jak zviditelnit to, co v nás vnitřně žije a co námi hýbe.

5.4.2024 v 16:29 | Karma: 5,35 | Přečteno: 97x | Diskuse| Ostatní

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma: 4,87 | Přečteno: 87x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Pro mírové rozhovory s Ukrajinou nejsou důvody, řekl Kreml. Jednat odmítá i Kyjev

27. dubna 2024  11:45,  aktualizováno  12:14

V současné době neexistují důvody pro mírové rozhovory mezi Ruskem a Ukrajinou, protože Kyjev...

KOMENTÁŘ: Jako figurky na šachovnici StB. Akce Skaut byla obří past na odboj

27. dubna 2024

Premium Odboj, nebo provokace? Před pětasedmdesáti lety, v dubnu roku 1949, vrcholila u nás akce Skaut,...

Sociální nůžky se rozevírají. Češi chudnou, ač pracují, říká antropoložka

27. dubna 2024

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činila 45 573 korun hrubého, vypočítala Platforma pro...

Precheza dostala novou pokutu za únik oxidu siřičitého, má zaplatit půl milionu

27. dubna 2024  11:27

Přerovská chemička Precheza dostala za únik oxidu siřičitého do ovzduší v říjnu 2014 od České...

  • Počet článků 82
  • Celková karma 6,69
  • Průměrná čtenost 195x
Jsem člověk přesvědčený o tom, že to skutečné, pravé a pravdivé lze spatřit jen vnitřním zrakem. Právě o to se budu pokoušet ve svých textech.

Seznam rubrik