Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

O budoucnosti naší planety a lidí, kteří na ní zůstanou

Existuje několik pohledů na to, co nás čeká v budoucnosti. Správný pohled je však jen jeden jediný. Všechny ostatní jsou postaveny jen na lidských domněnkách a představách, nezakládajících se na pravdě.

Jsou to klamavé vize, vzdálené od skutečnosti, které vyvolávají strach a deziluzi.

Co nás tedy opravdu čeká? Ale dříve, než se dostaneme k jedinému pravdivému pohledu na budoucnost, podívejme se na dvě, nejvíce rozšířené nepravdivé vize budoucnosti.

První z nich je vize materialistická. Je to vize budoucnosti toho, co pro lidstvo nachystal chladný, rozumově racionální materialismus. Tato budoucnost je postavena na digitalizaci a umělé inteligenci.

Jen se podívejme na dnešní mladé lidi v jejich volném čase. Ať již doma, během přestávek ve škole, nebo třeba když někde cestují. Jejich pozornost je odvrácena od normální reality a zaměřena na realitu virtuální. Neustále se dívají do svých chytrých telefonů, nebo do počítačů. Telefonem platí, vybírají si peníze, nakupují a dělají jím spoustu dalších věcí.

Avšak skutečným účelem záměrně vytvářené závislosti obyvatelstva na digitalizaci je totální kontrola. Budou sledovány naše názory na internetu, naše finanční prostředky, naše nákupy, náš pohyb, náš zdravotní stav, náš očkovací status a mnohé jiné věci.

V případě systémově nekorektního smýšlení jedince dojde k sankcím. K omezení přístupu na internet, k omezení možnosti výběru peněz z účtu, k omezení pohybu a podobně. Cílem bude vynucení absolutní poslušnosti obyvatelstva, rovnající se velkému digitálnímu koncentráku.

Umělá inteligence zase lidi připraví o zaměstnání. Nebude třeba tolik prodavačů, řidičů, pracovníků v montážních halách a mnoha jiných profesí. Člověk a jeho práce se stanou nadbytečné. Přesně tak, jak to jasnozřivě vyjádřil Dalibor Janda ve své písni: „Lidi jsou už nadbyteční, vstávejme z postelí, než nás robot vystřelí v noci na Mars.“

Armády nadbytečných lidí však nikdo na Mars nevystřelí. Dostanou nepodmíněný příjem, ze kterého si budou moci dovolit jen nejzákladnější potřeby a potraviny z mletých cvrčků, kobylek a červíků.

Taková je vize budoucnosti světa, postavená na rozumovém materialismu. Na slepém uctívání rozumové složky osobnosti člověka, která vymyslela umělou inteligenci a lidským rozumem vymyšlená umělá inteligence následně odsoudí tisíce lidí k odpisu. Odsoudí je na nedůstojnou existenci pod ustavičnou kontrolou a digitálním terorem, který bude důsledkem zvrácenosti rozumově materialistické koncepce světa.

A teď se podívejme na jinou vizi budoucnosti. Na vizi citlivých lidí, kteří vnímají, že rozum a materie není všechno, co existuje. Že nad tím je přece jen něco vyšší. A sice, duchovní rozměr bytí, podléhající duchovním zákonitostem.

A jednou z těchto zákonitostí je karma. Je karmický, neboli zpětný návrat všeho, co činíme. Znamená to, že vše co nás v životě potká, ať již je to špatné, nebo dobré, je vždy důsledkem našeho předchozího jednání. Je nezbytnou sklizní, kterou jsme zaseli prostřednictvím svých citů, myšlenek, slov a činů. Všechno toto se k nám jednou vrátí a my za to budeme muset zaplatit do posledního haléře. Za utrpení a bolest, kterou jsme v minulosti způsobovali jiným, budeme muset zaplatit vlastním utrpením a bolestí.

A protože lidé během své dlouhé historie jednali vždy v přesvědčení, že za své city, myšlenky, slova a činy neponesou žádnou odpovědnost před zákony vesmíru, konečné zúčtování, které se z tohoto důvodu k lidstvu blíží, má podobu katastrofy. Má podobu tak velké katastrofy, že mnozí vnímaví lidé mluví o destrukci celé naší planety. Otevřeně je třeba říci, že v této vizi se nachází velké množství pravdy, ale ve skutečnosti k žádnému zničení planety nedojde.

Proč? Protože karma lidstva patří lidstvu a ne celé naší planetě. Neboť na zemi žijí kromě lidí ještě také jiné živé bytosti. Zvířata, rostliny a celá příroda. A kromě ní i vědomé přírodní bytosti, které přírodní svět řídí a spravují. Tito všichni se přece ničím neprovinili! Svět přírody stál vždy správně ve Vůli Stvořitele tak, jak v ní měl stát i člověk. Člověk však ignoroval Vůli Nejvyššího a ve své nelásce a neúctě k jiným všechno kolem sebe jen zraňoval a ničil. Druhé lidi, zvířata, rostliny i přírodu.

Svět přírody je obětí člověka! Nemá žádnou vinu a nenavázal si žádnou karmu! A proto podle Božích Zákonů nemůže být zničen. Přibližující se zničení, vnímané citlivými lidmi, se proto netýká celé naší planety, ale pouze lidí samotných. Neboť zničen a bolestně zasažen karmou nemůže být nikdo, kdo si to nezaslouží.

Ale i když se těžká karma přibližuje k lidstvu, aby se na něm rozuzlila, do té doby, než naplno udeří, je možné ještě mnohé zachránit.

Do té doby je ještě možné se změnit, duchovně se obrodit a nasměrovat své chtění k čistému a dobrému.

Do té doby je ještě možné probudit v sobě pomáhající lásku a úctu k lidem.

Do té doby je ještě možné usilovat o stále dokonalejší poznání a naplňování Vůle Stvořitele.

A v té míře, jak to dokážeme, můžeme ve vztahu k sobě samým otupit hrot přicházející karmy. Můžeme ji zeslabit, nebo dokonce dosáhnout toho, že se na nás projeví jenom symbolicky.

Co tedy ve skutečnosti opravdu čeká naši planetu a lidi na ní? Jaká je pravda o nadcházejícím dění?

V brzké době dojde k tomu, že příroda, posílená očistným paprskem Božího Světla a řízená přírodními bytostmi, se vzepře proti lidem za všechna příkoří, která jí po celá staletí způsobovali.

Účelem vzpoury přírody však nebude zničení naší planety, ale její přetvoření. Její transformace do nové, očištěné podoby. Země bude očištěna tak, jak ještě nikdy nebyla. A to nejen co se týká samotné přírody, ale především jemných úrovní citových a myšlenkových forem, nacházejících se v okolí naší planety, ze kterých bude vyhlazeno všechno citově a myšlenkově nízké a nečisté, co lidstvo dosud vyprodukovalo. Vznikne nový, očištěný prostor, určený už jen pro čisté citové a myšlenkové tvoření.

V lidech, kteří budou schopni prožít vzpouru živlů a bytostí přírody, v lidech, kteří se budou schopni psychicky vypořádat s radikální očistou citových a myšlenkových světů, v těchto lidech vzplane po dokončení očisty hluboká vděčnost Stvořiteli, proudící z jejich duchovně znovuzrozeného nitra. Budou to noví lidé nového věku na nové zemi, kteří začnou spolupracovat s bytostmi přírody a obdrží od nich takové pomoci, jaké současné lidstvo ve své citové a myšlenkové nečistotě, jakož také ve svém odtržení od Stvořitele a jeho Vůle nemůže vůbec očekávat.

Dojde k radostné vzájemné spolupráci! Ať již lidi z lidmi, lidi s přírodními bytostmi, s duchovními pomocníky, nebo se světlými citovými a myšlenkovými formami.

Toto všechno budou mít lidé k dispozici ke svému radostnému tvoření, které se stane trvalým, živým a každodenním velebením nejvznešenějšího Boha.

Takováto budoucnost čeká naši planetu! Všichni, kteří říkají něco jiného se mýlí, protože se na budoucnost země dívají z klamavé lidské perspektivy a ne z pohledu toho, jakou budoucnost připravil pro naši zemi Stvořitel.

Znalost této budoucnosti ať je proto posílením pro všechny již v dnešní době, aby navzdory tomu, co se děje a co se bude dít, neochvějně kráčeli cestou dobra, čistoty a lásky k bližním, jakož také cestou poznávání a naplňování Vůle Stvořitele. Neboť pevná důvěra ve světlou budoucnost naší země má v sobě schopnost převést každého člověka tím starým a nesprávným, co navždy končí a zaniká. Tato důvěra nás má posilovat, abychom nezakolísali a nestrachovali se z toho, co přijde.

Neustále je třeba mít na paměti, že to, co bude nejzásadnějším způsobem určovat náš osud, je naše snaha o zachovávání čistoty vnitra a naše snaha o čisté, láskyplné jednání s druhými lidmi každý den a ve všech minutách dne.

Země a život na ní zůstane zachován! Ale ve zcela jiné podobě, než je tomu dnes. Pouze na nás samotných záleží, zda jej skrze vlastní úsilí o čistotu budeme moci být účastní.

A kdyby snad naše vnitřní čistota a čisté jednání s jinými lidmi nedosáhly potřebné míry k tomu, abychom přežili blížící se vzpouru živlů i velkou očistu citových a myšlenkových světů, naše vážná a upřímná snaha v tomto směru nezůstane Světlem nepovšimnuta. Bude nám milostivě dopřáno, abychom se mohli narodit na novou, očištěnou zemi, abychom na ní duchovně dozráli a pak mohli vejít do království nebeského.

Světlá a šťastná budoucnost země se nezadržitelně blíží! Toto mějme neustále na paměti! Toto ať nás hřeje u srdce! Z tohoto čerpejme sílu! Toto vědomí ať v nás neustále živí jasný plamen naděje, radosti a odvahy, ať se děje cokoli.

Autor: Milan Šupa | čtvrtek 7.12.2023 15:39 | karma článku: 10,90 | přečteno: 230x
  • Další články autora

Milan Šupa

O novém poznání, kterému to dnešní nesahá ani po kotníky

Všechno, co lidé vytvořili svým rozumem je špatné! I to, co se zdá být dobré a přináší nám blahobyt. Náš blahobyt totiž stojí proti přírodě.

25.4.2024 v 16:00 | Karma: 4,76 | Přečteno: 154x | Diskuse| Ostatní

Milan Šupa

Určeno všem budoucím bezrukým a beznohým

Tento text bude poměrně drsným popisem toho, co nás všechny čeká a co nikoho nemine. Jeho účelem je, abychom zůstali ušetřeni přicházejícího drsného zásahu do naší osobnosti.

19.4.2024 v 16:00 | Karma: 6,10 | Přečteno: 380x | Diskuse| Ostatní

Milan Šupa

Nejsme zvířata! Ale proč tak myslíme, jednáme a žijeme?

Člověk je člověk a zvíře je zvíře. To je každému jasné. Je však tragické, pokud člověk, který by měl stát výše, žije, tvoří, přemýšlí, chová se a funguje na základě principu, převzatého ze zvířecího světa.

12.4.2024 v 16:00 | Karma: 4,04 | Přečteno: 175x | Diskuse| Ostatní

Milan Šupa

Odhalení tajemství působení řeči

Řeč je dar. Je to schopnost prezentovat sebe sama, svou osobnost, své názory, postoje a hodnoty. Je to jeden ze základních způsobů, jak zviditelnit to, co v nás vnitřně žije a co námi hýbe.

5.4.2024 v 16:29 | Karma: 5,35 | Přečteno: 97x | Diskuse| Ostatní

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma: 4,87 | Přečteno: 87x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Pro mírové rozhovory s Ukrajinou nejsou důvody, řekl Kreml. Jednat odmítá i Kyjev

27. dubna 2024  11:45,  aktualizováno  12:14

V současné době neexistují důvody pro mírové rozhovory mezi Ruskem a Ukrajinou, protože Kyjev...

KOMENTÁŘ: Jako figurky na šachovnici StB. Akce Skaut byla obří past na odboj

27. dubna 2024

Premium Odboj, nebo provokace? Před pětasedmdesáti lety, v dubnu roku 1949, vrcholila u nás akce Skaut,...

Sociální nůžky se rozevírají. Češi chudnou, ač pracují, říká antropoložka

27. dubna 2024

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činila 45 573 korun hrubého, vypočítala Platforma pro...

Precheza dostala novou pokutu za únik oxidu siřičitého, má zaplatit půl milionu

27. dubna 2024  11:27

Přerovská chemička Precheza dostala za únik oxidu siřičitého do ovzduší v říjnu 2014 od České...

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...

  • Počet článků 82
  • Celková karma 6,69
  • Průměrná čtenost 195x
Jsem člověk přesvědčený o tom, že to skutečné, pravé a pravdivé lze spatřit jen vnitřním zrakem. Právě o to se budu pokoušet ve svých textech.

Seznam rubrik