Vymetání Augiášova chléva! Zachraň se kdo můžeš!

9. 12. 2022 16:09:41
Ignorování poznání o přírodních bytostech se v blízké budoucnosti trpce vymstí každému, kdo ho zanedbal, protože nastává čas velkých očistných bouří, řízených právě těmito bytostmi.

Přírodní bytosti, nebo jinak řečeno bytostní, jsou služebníky jediného Boha a věrně naplňují jeho Vůli v přírodním dění. Kde v nadcházejících, mohutných očistných bouřích nezazní prosba ke Stvořiteli a k bytostným o jejich zmírnění, tam udeří síla bytostných naplno a zdrcujícím způsobem.

Kdo si bude chtít v dnešní době velké očisty země zachránit svůj život a uchránit své obydlí i svůj majetek, má prosit Stvořitele i bytostné o ochranu. Avšak každý člověk, který pro svůj materialismus, ateismus a rozumovou racionalitu vnímá dění v přírodě jen jako sled náhodných jevů, každý takovýto jedinec je již dnes vystaven smrtelnému nebezpečí.

A tomuto nebezpečí jsou žel vystaveni také křesťané, kteří sice věří ve Stvořitele, ale nevěří v žádné bytosti přírody, vykonávající jeho Vůli. Nevěří v bytosti přírody, důvěrně známé například starým Slovanům a mnoha jiným dávným národům. Nevěří v bytosti přírody, popisované v bájích, pohádkách a pověstech.

Toto poznání bylo příchodem křesťanství zavrženo jako pohanství, což však bylo nesprávné, protože reálnou skutečnost, prožívanou našimi dávnými předky, nelze zavrhnout tím, že ji popřeme. Tato popřená a zavržená skutečnost však na nás nyní, v době velké očisty země dolehne s plnou silou. Neboť vykonavateli očisty jsou na příkaz Boží právě tyto bytosti, stojící za přírodou a za vším, co se v ní děje, a tímto způsobem stojící v bezprostřední blízkosti člověka a jeho materiální reality.

Přesně tak, jako kdysi v menším měřítku udeřily tyto bytosti na příkaz Boží na Egypťany svými ranami, stejně tak i nyní, v současné očistě země budou ve velkém měřítku bít tytéž bytosti celé lidstvo kvůli jeho materialismu, ateismu, rozumovému otupení a kvůli jeho neřestem.

Přemýšleli jste někdy nad tím, komu dal příkaz Kristus, když utišoval bouři na moři? Přece bytostem, spravujícím živel větru a vody, které ho okamžitě poslechly, protože vždy věrně plní Vůli Boží, a tedy i Vůli jeho Syna.

V Bibli se v souvislosti s přechodem židovského národa přes Rudé moře píše, že Pán během noci rozháněl prudkým větrem moře, aby ho vysušil. Takovýmto způsobem se voda rozdělila a Izraelité prošli středem moře po suchu, zatímco voda stála kolem nich jako zeď po jejich levici a pravici. V kontextu všeho, co zde bylo doposud řečeno, je jasné, že cestu středem moře nevytvořil sám Stvořitel osobně. Na jeho příkaz a v naplnění jeho Vůle to materiálně zrealizovaly právě přírodní bytosti.

Slovenský básník Milan Rúfus napsal: "Pohádky nevznikly proto, aby děti usnuly, ale aby se dospělí vzbudili!" Jeho slova však v současnosti nabývají mnohem širší rozměr, protože malé i velké a mocné bytosti dávných bájí, pověstí a pohádek přijdou v naplňování očistného dění až k prahu našeho vlastního domu, aby otřásly naší duší a celým naším bytím. Aby otřásly naší rozumovou racionalitou a probudily v nás hlas srdce a citu. Aby nás třeba za cenu prožívání utrpení a zkázy probudily z našeho smrtelného duchovního spánku, a z naší trestuhodné duchovní nevědomosti.

Vnější katastrofické přírodní dění, které se mnoha z nás dotkne, je však jen odrazem hlavního boje, probíhajícího v jemnějších sférách v okolí naší země. Hlavní boj spočívá v ničení a likvidaci nečistých myšlenkových a citových forem, vytvářených lidmi po celá tisíciletí. Tyto formy jsou shromážděny v obrovských negativních citových a myšlenkových centrálách v blízkosti země, odkud působí destruktivně a zhoubně na celé lidstvo.

To je ten pověstný Augiášův chlév, který začíná být čištěn! Mocné bytosti přírody, stojící ve službách velkého Boha, začaly nelítostný očistný boj se vším lidským citovým a myšlenkovým hnojem a hnusem. Boj vede bytost, dávnými Slovany nazývaná Perun, která blesky a mohutnými údery svého kladiva buší do vší této nečistoty, ničí ji, drtí ji a likviduje ji.

Účelem tohoto gigantického boje, vedeného hromovládným Perunem, je očistit svět citových a myšlenkových forem do takové míry, aby přestaly negativně ovlivňovat lidstvo, čímž lidé dostanou příležitost k vnitřnímu probuzení. K probuzení k dobrému, k čistému a krásnému.

Bez této pomoci shora, bez této pomoci bytostných služebníků jediného Boha, by lidstvo muselo zahynout a udusit se v bahnistém močálu, vytvořeném svou vlastní citovou a myšlenkovou nečistotou. Aby se tak nestalo, vyslal nebeský Otec své bytostné služebníky, aby zničily a vypálily tento močál, a tím daly lidem příležitost k očištění a nastoupení cesty dobrého chtění.

Proto od nynějška, když uslyšíme v bouři údery hromu vězme, že jsou to údery kladiva hromovládného Peruna! Vězme, že právě probíhá další tvrdý očistný boj proti zlým, zvráceným, zkaženým a nečistým lidským citovým a myšlenkovým formám.

Od nynějška, když uslyšíme bouři a v ní hřmění vězme, že se blíží čas, kdy bytostní vykonají svou velkou očistnou práci v myšlenkovém i citovém světě. A pak přijde řada i na ty, kteří tyto negativní formy stále tvořili a stále tvoří. Přijde řada na ty, kteří jsou s tvorbou těchto negativních forem spojeni svými osudovými vlákny.

Do této chvíle se proto ze všech svých sil vynasnažme rozseknout všechna vlákna, spojující nás s tvorbou negativních a špatných citových i myšlenkových forem, protože cestou těchto vláken přijde k nám a k našemu domu zkáza! Vynasnažme se, abychom ve svém cítění a myšlení formovali už jen věci dobré a čisté.

Všechny sféry kolem naší země, a nakonec i země samotná bude očištěna, a právo žít na ní a v její blízkosti dostanou jen lidé dobrého a čistého chtění. Jen lidé, kteří v sobě nepřechovávají žádné nectnosti, ani žádné myšlenky na škodu druhým. Jen jim bude patřit budoucnost a jen jim bude patřit právo na další existenci v Pánově stvoření.

A zcela na závěr je třeba ještě zdůraznit, že v současném očistném dění může zemřít úplně každý. Dobrý i špatný. Rozhodující je však stav našeho nitra a naladění naší duše. Je-li člověk vnitřně naladěn k dobru, k čistotě a ke Stvořiteli, dostane příležitost narodit se znovu na zemi, pokračovat na ní ve svém dalším duchovním vývoji a úspěšně jej dokončit svým vstupem do království nebeského.

V případě duševního naladění ke špatnému, nebo jen k matérii už člověk nedostane právo narodit se na zemi. Jeho duše bude bytostními odtlačena do nižších úrovní, kde se pod zvýšeným tlakem na něj dopadajícího zla snad ještě dokáže polepšit. A pokud ne, bude mu definitivně vzato právo na další existenci ve stvoření, což je to nejstrašnější, co se může lidské osobnosti vůbec přihodit.

Proto klid a mír všem lidem dobré vůle! Klid a mír všem lidem dobrého chtění! Klid a mír všem lidem čistého cítění a myšlení! Jedině oni jsou budoucností Země! Jedině oni jsou po ochranou Boha a všech jeho bytostných služebníků! Jedině nad nimi se vznáší Pánovo požehnání a jeho pomoc. Pomoc, kterou obdrží v přebohaté míře, pokud o ni budou s pokorou prosit.

Autor: Milan Šupa | pátek 9.12.2022 16:09 | karma článku: 8.01 | přečteno: 361x

Další články blogera

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 51 | Diskuse

Milan Šupa

Lavina odplaty přírodního světa na spadnutí!

Všechno je jinak, než se domnívají ekologičtí aktivisté! Z hlediska dění v přírodě žijeme opravdu na hraně, ale příčiny jsou úplně jiné. Jsou nepostřehnutelné zraku současných lidí, hendikepovaných materialistickou slepotou.

21.3.2024 v 16:50 | Karma článku: 10.31 | Přečteno: 308 | Diskuse

Milan Šupa

Slzy bolesti nad masami, jdoucími do zatracení

Proč vznikl tento text? Aby lidé pochopili, co je příčinou toho, že jim srdce občas sevře smrtelná úzkost. Aby znali, co se za tím skrývá. Aby si uvědomili, k čemu je to vybízí, a aby se zachránili.

14.3.2024 v 16:19 | Karma článku: 6.97 | Přečteno: 136 | Diskuse

Milan Šupa

Kolikrát se rodíme na zemi? Nekonečně mnoho, nebo jen jednou?

Védy, hinduismus, nebo buddhismus jsou toho názoru, že člověk se rodí ve hmotné úrovni univerza nespočet krát a během každého svého pozemského života prožívá radost i utrpení.

7.3.2024 v 16:51 | Karma článku: 6.70 | Přečteno: 148 | Diskuse

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 29.15 | Přečteno: 561 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 51 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 24 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.66 | Přečteno: 300 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.79 | Přečteno: 526 | Diskuse
Počet článků 78 Celková karma 7.12 Průměrná čtenost 203

Jsem člověk přesvědčený o tom, že to skutečné, pravé a pravdivé lze spatřit jen vnitřním zrakem. Právě o to se budu pokoušet ve svých textech.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...