Bezpečnost Evropanů není důležitá, důležité je přijmout co nejvíce muslimů

20. 02. 2017 17:06:07
Asi tak by se daly parafrázovat slova německé kancléřky paní Merkel na konferenci v Mnichově. Jen je nutné donutit islámské vlády, aby přesvědčily Evropany, že terorismus nemá s islámem nic společného. (1)

Paní kancléřka toho samozřejmě řekla více. Jako například, že samotná Evropa bez Spojených států se nemůže vypořádat s mezinárodním „islámským“ terorismem! A že islámský terorismus je špatně interpretovaný islám a povinností Evropy je přijímat více uprchlíků a neřešit islámský fundamentalismus, ke kterému evropské úřady nemají kompetence (sic!), ale mělo by to zůstat na islámských duchovních a islámských náboženských autoritách.

Takže se točíme v kruhu. Máme problém s islámským terorismem, který nemá nic společného s islámem, samotná německá rozvědka přiznává, že Německo má problém, protože s uprchlíky přichází i „radikálové“, ale vlastně se nic neděje. Pomáhat musíme, přestože dnes se „uprchlík“ těžko pozná od ekonomického migranta, přestože není málo případů, kdy „uprchlíci“ jedou na dovolenou do zemí, odkud utekli a to za peníze německých daňových poplatníků.

Nechápu, opravdu nechápu, co vede politiky k tomu neustále vnucovat Evropanům svojí představu „humanity“ a to bez ohledu na reálný stav. Nechápu, jak mohou evropští politici ignorovat bezpečnostní situaci a vystavovat Evropy nebezpečí. Jako by jim nestačily ty stovky mrtvých za poslední dva roky v Evropě a od roku 2000 několik tisíc, když se započte Londýn a Madrid. Všechny tyto útoky měly společného jmenovatele. Islám

Nic z toho jakoby se nestalo. Jako by nebyly znásilněny desítky žen v Evropě po uprchlické vlně v roce 2015. Stačí si to jen zadat do vyhledávače, ať česky, nebo anglicky. Jako by v současnosti nebyla armáda Francie v ulicích, kde uklidňuje přistěhovalce, kteří „mírumilovně“ demolují auta, obchody, napadají francouzské občany, jen na základě vymyšlené šikany proti černošskému přistěhovalci. Nic z toho není problém. Za to proti Slovence, která spálila Korán, pošleme zásahovou jednotku a odvedeme jí v poutech do vazby. Ani se mi nechce domyslet, co by se jí stalo, kdyby zapálila mešitu. To by byly průvody politiků, to by byly plno zpráv o „pravicovém“ extremismu.

Copak tohle je ještě normální? Copak je takový problém říci, že islám je problém? Že ti islámští radikálové čerpají z Koránu, Sunny a života Mohameda? Protože oni z toho čerpají a chovají se stejně, jako se choval ten, kterému byl Korán údajně seslán Alláhem. Je pro politiky problém si tohle přiznat, nebo je obchod s islámskými zeměmi důležitější než náš život? Je těžké pro politiky si přiznat, že odmítání muslimů nepramení z averze vůči muslimům, ale z historických a současných zkušeností s muslimy, z jejich chování a nadřazenosti? Copak je nepřesvědčí ani ty „drobné“ a „neškodné“ incidenty, kdy rodiče odmítají posílat dívky na společné plavání, protože to je proti islámu, kdy chlapci nepodají učitelce ruku, protože to je proti islámu?

A jako občan se musím ptát, proč mě má zajímat co je proti islámu, proč mě má zajímat, že muslimové nemohou podle islámu to, či ono? Proč mě vůbec má nějaký islám zajímat, když žiji v Evropě a ne islámské zemi. V Evropě, která každé projevy křesťanství zadupává do země, která odkaz na křesťanské kořeny odmítla i v takzvané Evropské ústavě? Pokud náboženství nepatří do veřejného prostoru, proč se v tom veřejném prostoru dává prostor islámu? Nebo je snad islám něco výjimečného? Nebo to je spíše strach z muslimů a jejich reakce?

V tom případě je na řadě otázka, když islámský terorismus nemá nic společného s islámem, proč se politici bojí říci muslimům ne, v případě jejich požadavků? Proč se islámu ustupuje a ukrajuje se z těch všeobecných lidských práv, aby se zde muslimové cítili dobře? Uvědomují si politici, že když někde přidám, tak jinde musím ubrat?

Pokud ne, tak by si měli vzpomenout na pohádku o Smolíčkovi. Velice poučné. Krájení salámu na základě historických zkušeností našich předků.

(1)

Autor: Martin Kavka | pondělí 20.2.2017 17:06 | karma článku: 44.45 | přečteno: 2826x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Občanské aktivity

Zdenek Horner

Kam až bude smět zajít žertování na letošního Apríla?

Ochránci pravých názorů a hodnot rozpoutali ve společnosti nejistotu. Neustálé zastrašování zaručeně neorganizovaných amatérských aktivistů, kteří reagují na 99 procent jakékoli argumentace tak, že jde o proruskou činnost ...

28.3.2024 v 20:26 | Karma článku: 18.70 | Přečteno: 353 | Diskuse

Zdenek Horner

Chybí mi rozhodný postoj české vlády a místních bezvýhradných izraelofilů

Nyní má česká vláda jedinečnou příležitost před celým světem dokázat, že bývalý satelit Sovětského Svazu není nyní satelitem USA. Měla by odsoudit nestabilní postoj vůči Izraeli, ale i vůči Ukrajině a posoudit zdali USA nejsou ...

27.3.2024 v 12:44 | Karma článku: 22.31 | Přečteno: 571 | Diskuse

Veronika Valíková Šubová

Naše stařečky dnes okradl zloděj vydávající se za pracovníka charity

Našim stařečkům je přes osmdesát let. Muž s přízvukem, kolem šedesáti let, mluvící slušnou češtinou, vydávající se za pracovníka charity, přijel v červeném hyundai pro knihy a ukradl Kapitánovým rodičům snubní prstýnky a šperky.

21.3.2024 v 18:43 | Karma článku: 27.78 | Přečteno: 931 |

Zdenek Horner

Milujeme NATO a proto Ukrajina zvítězí

Poté, co víme, že jsou na Ukrajině vojáci NATO, jsem již úplně klidný. Vítězství je v kapse. A kam se NATO vypraví příště? Bude to Bělorusko nebo Kazachstán? Gruzie? Ta už je rozpracovaná. Arménie by zatím byl těžký oříšek.

12.3.2024 v 12:54 | Karma článku: 33.68 | Přečteno: 941 | Diskuse

Zdenek Horner

Odpověď tazateli k uličnímu a kádrovému výboru

Tazatel se rozhořčuje, že se někdo ve zdejších diskusích cítí být pod knutou postupů někdejších uličních výborů. Vcelku pěkně vystihuje, jak se chovali a jakými pravomocemi byly tyto výbory za komunismus obdařeny, ale ...

10.3.2024 v 13:28 | Karma článku: 32.12 | Přečteno: 766 | Diskuse
Počet článků 382 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2712

                                                                                                                         

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...